Állandó programok a Faluházban

Állandó programok a Faluházban

HozzászólásSzerző: karbantarto » 2008.09.04. 05:13

Ide várjuk a Faluház állandó programjaival kapcsolatos megbeszélni valókat
karbantarto
Adminisztrátor

Re: Állandó programok a Faluházban

HozzászólásSzerző: Őriné Timi » 2008.09.06. 09:54

A következő programok kerülnek megrendezésre a Faluházban október hónapban:
- október 5-én, idősek napi megemlékezés,
- 11-én, Koller Zsolt tart történelmi előadást, a téma a honfoglalás lesz,
- 25-én jótékonysági latin-est, melynek bevételével a helyi társastánc-tagozat működését szeretnénk támogatni.
Ezen kívül még megtekenthető a nagyteremben Molnár János fotókiállítása, Fény-játék címmeL.
Mindenkit szeretettel várunk!
Őriné Timi

HozzászólásSzerző: saci21 » 2008.12.20. 17:24

Sajnálom, hogy elöbb nem tudtam ezt az oldalt elérni. Ngyon szerettem volna a történelmi előadást hallani.
Nem kellene a frissítés? Decemberi programm nincs? A Falu Karácsonya, ha nem ott van nem kellene említeni? Már a Januári programmoknak az oldalon kellene lenni, hogy elöre kiszúrható legyen a kívánt rész.
saci21

HozzászólásSzerző: Őriné Timi » 2008.12.22. 15:06

Kedves Saci!
Igaz, kicsit elmaradtam a programok ismertetésével, de mivel nem láttam érdeklődést úgy hittem senki sem olvassa a fórumot. Az eltelt időszakban sokminden történt, volt bál, két jótékonysági rendezvény és sok egyébb más. A történelmi előadás elmaradt, várhatóan a tavasszal lesz megtartva. Decemberben már csak a Tassi Tűzoltó Egyesület Óév búcsúztató műsora lesz a Faluházban, 27-én két órától. Januárban még nem tudni, milyen programok lesznek, így erről nem tudok információval szolgálni. A nyitvatartási idő alatt azonban változatlanul igyenesen lehet internetezni, sőt már egy csócsóasztal is várja a fiatalokt.
Őriné Timi

HozzászólásSzerző: saci21 » 2009.01.24. 17:53

Valoban úgy látszik csak én olvasom a honlapot, de örülök hogy elmaradt a történelmi előadás mert nagyon érdekel. Éppen most olvastam róla a netten. Ajánlom: Kiszely: a Magyarok Östörnéte és eredete! "Kálózi" neved eredetére is választ találsz benne!
Sajnálom, de már nem igaz az Internett ingyenessége! Felajánlok: 2009.02.01.-től, havi 600 forintot 5x1 órát (10x 0,5) Intenettezhesen egy általad kiválasztott (érdemes) gyerek!
Változatlanul keresni foglak!
saci21

HozzászólásSzerző: Őriné Timi » 2009.01.28. 14:14

Igen, sajnos a válság minket is utolért.... Felajánlásodat köszönettel fogadjuk, biztosan találok minten hónapban olyan gyereket aki kiérdemli...
A történelmi előadás - terveink szerint - március közepén lesz megtartava, a bevételt a tassi református templom óraszerkezetének cseréjére fogjuk felajánlani. A többes szám ebben az esetben a Tassi Kultúrális Egyesületet jelenti.
Őriné Timi

HozzászólásSzerző: Őriné Timi » 2009.02.06. 16:23

Szeretnék ezúton is mikdenkit tájékoztatni, hogy ismét ingyen lehet Internetezni és csocsózni a Faluházban. Köszönjük Tass Község Képvelelőtestületének, hogy az anyagi nehézségek ellenére is szem előtt tartják a helyi gyermekek érdekeit, hozzájárulnak szabadidejük hasznosabb eltöltéséhez.
Őriné Timi

HozzászólásSzerző: Őriné Timi » 2009.07.23. 15:42

Tisztelt érdeklődők!
Ezúton szeretnék tájékoztatni minden fórumozót, hogy sajnos a csocsóasztal átmentileg nem használható a Faluházban, - a javítása - felújítása folyamatban van, - viszont egy pingpongasztallal bővült a felszerelésünk. Az asztal saját ütővel nyitvatartási időben használható, rászorulók számára tudunk ütőt is kölcsönözni szükség esetén. Köszönet érte a Tassi Kulturális Egyesületnek.
Őriné Timi

HozzászólásSzerző: Őriné Timi » 2010.06.23. 07:08

Kedves Fiatalok, Kismamák, és Felnőttek!

Sajnálattal tapasztalom, hogy a fórum látogatottsága, a hozzászólások és kérdések száma igencsak megcsappant. Itt az ideje ezen változtatni!
Pedig a Faluház változatlanul - egyre bővülő kínálattal - várja látogatóit. A rendezvényeken kívül körülbelül egy hónapja egy rexasztal is elhelyezésre került az előtérben, melyet örömmel vettek birtokba a fiatalok. Az eszközt Ádám György közreműködésével kaptuk felajánlásként, köszönet érte! A Tassi Vadásztársaság több jó minőségű ping-pong ütővel és labdával ajándékozta meg a Faluházat, így az asztalitenisz asztal is szinte folyamatos használatban van. Ezen kívül minden csütörtökön délelőtt baba - mama klub várja a kismamákat és gyermekeiket, melynek keretében, kötetlen formában beszélhetik meg az anyukák ügyes - bajos dolgaikat, oszthatják meg egymással tapasztalataikat. Június 26-án, (szombaton) egészségnapot tart a Tassi Kulturális Egyesület a Faluházban, bővebb információkat a plakátokon találtok a rendezvénnyel kapcsolatban. Július 18-án a Darányi - Hóman Alapítvány tart Alapítványi napot a szabadtéri színpadon, amelyen helyi és környékbeli népdalkórusok és együttesek lépnek fel. Mindezeken kívül, közeleg a Falunap is, melyet augusztus 14-én tart a Polgármesteri Hivatal a Tassi Kulturális Egyesülettel karöltve. Remélem minél többen részt vesznek az izgalmasnak ígérkező programokon.
Továbbra is várom a kérdéseket, hozzászólásokat, javaslatokat akár ezen a fórumon, akár más formában. (személyesen, emailban, telefonon...)
Szép nyarat mindenkinek! Őriné Timi
Őriné Timi

Vissza: A Faluház programjai, rendezvényei