Közösségi hírek

Házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendje Házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendje

2020.04.29. 8:20

TASS

Változás a házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendjében

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. május 1-től a csomagolási és zöldhulladék házhoz menő szelektív gyűjtésének gyakorisága havi 1 alkalomra módosul.

Tájékoztatás adó Tájékoztatás adó

2020.03.12. 13:28

Adócsoport tájékoztatása

Elektronikus Fizetési Szolgáltatás tájékoztató

Az önkormányzati ASP rendszer továbbfejlesztése és országos kiterjesztése (ASP 2.0) elnevezésű projekt fejlesztéseinek köszönhetően már az Önök számára is elérhető az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezése és befizetése.

https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalra kattintva az ügyfél a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét (például: gépjárműadó, kommunális adó, telekadó, építményadó) elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével.

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatás igénybevételéhez Központi Azonosítási Ügynökön (KAÜ) keresztüli azonosítás (például ügyfélkapus azonosító) szükséges, és egy tranzakcióval akár több adószámlán fennálló tartozás is befizethető.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a sikeres fizetéseket követően a bankok által küldött visszaigazoló SMS tartalmára nincs ráhatásunk. Az SMS-ben esetlegesen előforduló Budapest városnév a Magyar Államkincstár székhelyére utal, nem a kedvezményezett önkormányzatra.

https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

Tájékoztatás- RSD Víziközmű Társulat Tájékoztatás- RSD Víziközmű Társulat

2020.03.04. 13:23

HÁNY MÉTERRE VAN……?

Azon ingatlantulajdonosok segítségét kérnénk, ahol az ingatlanon még nem készült el a belső bekötés (tartály vagy tisztító idom és a ház között), vagy csak villanyszerelés ill előcsövezés történt,